Rabu, 21 Oktober 2009

AREK ELEK KEMENYEK RODOK MBLETREK




Elek-elek ngene aku wes isok nggolek duit dewe. Penggaweanku dadi juru ketik ambek juru kongkon-kongkon ndhek sebuah perusahaan swasta sing terlalu bonapid gawe Arek Elek Kemenyek.

“Rek..iki tik-en..” Yo aku ngetik.

“Rek, iku fotokopien..” Yo aku fotokopi.

“Rek,iki maemen..” Wah lek iku prentahe, gak usah dikongkon wes tak maem langsung. Tak entekne.

“Rek, mbok yo dandan sing ayu. Koyok si Lulu Ayu Gak Seneng Ngguyu Sampek Sirahe Dirubung Mrutu, iko loh..”

Waduh..lek wis dikongkon ngene, iki hal sing paling gak isok dilakukan Arek Elek Kemenyek. Lha yo’opo carane dadi ayu, wong Arek Elek ae wis cukup kemenyek ambek ke-elek-annya kok, ndahneyo dadi ayu, opo gak tambah kemenyek Arek Elek iku.. Kan yo gak apik talah ngunu iku..

“Rek..rek..mbok yo ganti klambi po’o..Mosok klambi kaet mbiyen iku-iku ae..”

Prentah sing mokal maneh iki. Timbangane duwit tak tukokne klambi kan mending tak tukokno martabak, utowo tahu brontak, kan luweh penak. Lagian klambi aku mek nduwe telung pasang, gawe nem ndino. Clono jins mek siji. Gawe seminggu. Ngumbahe seminggu pisan. Lha piye Arek Elek gak gatel-gatel..:P Gak lah, elek-elek ngene Arek Elek gak tau gatelen, opo maneh biduren. Lek masalah clono seminggu ganti iku tak pikir gak usah diherani-lah. Akeh yoan wong sing ngunu. Saking ae wong-wong sing ndhek nggen kerjoanku nyaingi Arek Elek tingkat ke-kemenyek-ane. Luwih seneng nyandang timbangane mangan. Salah kaprah kan? :P

~Arek Elek Kemenyek~

13 komentar:

Blogger Pemula on 21 Oktober 2009 17.20 mengatakan...

ono ono ar postingane sampean kii hehehe

myphone on 21 Oktober 2009 17.57 mengatakan...

Ki blog kabeh bosone jowo ie?? po ra luwih apik2 boso suroboyo sisan (Suro & boyo)... btw sing duwe blog iki lanang po jhedok??? kok boso ro template ra mbegagik... wkwkwk... piss coy

Noe2 on 21 Oktober 2009 19.14 mengatakan...

Mantep... aku seneng gayamu... rupamu seng endi se.... (*rupamu=Raimu="Your Face"),he.....

arek elek kemenyek on 22 Oktober 2009 10.29 mengatakan...

@blogger pemula: yo mestilah.. jenenge ae arek elek, yo mesthi nduwe ide cemerlang gwe diposting..hehehe... *arek elek kumat kemenyek'e*

@myphone: iki wis boso suroboyoan, cak.. we..piye to.. *ups..salah* we...yo'opo se.. hehehe...
hehe..penasaran yo, karo arek elek? sek, tak ngitung dino ambek weton, kapan waktu seng tepat gawe mengungkap jati diri arek elek..wehehehe...:P

@noe2: tapi aku sing gak seneng gayamu...:P wehehehe...guyon Noe..gak oleh ngamuk..:D

asep canda on 22 Oktober 2009 11.25 mengatakan...

apik postinganne rek tapi aku ra mudeng iki gur sitik sitik heheheheheh

mel on 23 Oktober 2009 12.48 mengatakan...

celana ku 3 buat 3 minggu..hheee 2 hari ganti tapi buat tiga minggu....heheee
ga kalah kan ama yg elek elek

ALPICOLA on 23 Oktober 2009 12.49 mengatakan...

kalo baca tau artinya,,cm kalo ngomong

sepi rek..eh salah,,susah rek,,,

fesoogle on 23 Oktober 2009 12.49 mengatakan...

rek ayo rek mlaku malku nang kubangan....(joged mode on)

andtheree on 24 Oktober 2009 14.35 mengatakan...

walah..
lak ngunu clono jins'e di sigar dadi loro ae..
tengen ambek kiwo..

dadi..
senen - kemis nggawe sbelah kanan..
trus..
jum'at - minggu nggawe sbelah kiwo..

hehe..

peace..

Bisnis Online ala Eros on 24 Oktober 2009 15.02 mengatakan...

la endi poto ne gak dipajang
sak piro se elek e. wis elek tur lebus pisan wakakaka

gajah_pesing on 25 Oktober 2009 14.15 mengatakan...

makjoss, gak perlu kakean cangkem seng penting iso mangan, kenalan karo nyandang kan?

arek elek kemenyek on 30 Oktober 2009 15.26 mengatakan...

@asep canda: mangkane to..dadi wong elek ae ben mudheng..hehehe..:P

@mel: artine clana iku dingge 2xdalam seminggu, 8x dalam sebulan, masya Allah..Arek Elek kalah rek, kemprohe..:P

@alpicola: makane dolan mrene sing sering, ben gak sepi..:D

@fesoogle: weleh..malah njogad njoged mrene.. hish..hish... *Arek Elek melok njoged*

@antheree: ketoro lek wes pengalaman :P

@gajah pesing: mangkane to..kok mambu slenthang slentheng lha wong onok sing pesing-pesing ndek kene..:P *piss mase..:D*

Ricky Skodsa on 29 Januari 2010 19.57 mengatakan...

yo'opo raimu ??

Posting Komentar

komen'o po'o rek..

 

Blog'e Arek Elek Kemenyek Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Blogger Template Gallery Flower Image by Dapino