Kamis, 15 Oktober 2009

KAITAN





Hehehe… Sugeng rawuh dumateng blog’ipun Arek Elek Kemenyek, wong Jowo sing gak njawani blas.

Ehm… Enak’e crito opo yo?

O iyo, gawe edisi pertamaku, aku pengen cerito soal hal sing mbiyen-mbiyen.
Mbiyen, pas cilikanku, aku sueneng banget tuku jajan. Lha tapi mergo wong tuwekku mung guru, dadi aku gak tau dikek’I duwit gawe njajan. Melas banget yo? Tapi yo gak melas-melas banget kok. Soale masiyo aku gak tau njajan ciki-cikian, tapi pangananku enak-enak lan jenise akeh. Molai jemblem, gethuk lindri, tiwul, sawut, kaspe goreng, telo goreng, mbothe, uwi, emput, sentul, keres, arbei, ciplukan, sampek kembang nusa indah sing lek disesep rasane legi.
Lek sampean mbiyen, jajanane opo ae?

~Arek Elek Kemenyek~

6 komentar:

fay on 15 Oktober 2009 12.04 mengatakan...

wekekeke.....:P
jane sampean iki lanang po wedok to? :P

rayearth2601 on 16 Oktober 2009 13.40 mengatakan...

jajananku yo kopi karo udud

wkwkwk

arekelekkemenyek on 16 Oktober 2009 15.23 mengatakan...

@fay: tunggu penampakanku..:P

@rayearth: weits..muantabzzz...cilik2 wis dulinan kopi karo udud..:P

reno prasetya on 26 Oktober 2009 04.02 mengatakan...

mas wong jowo tho... wah wes melu kumpulblogger yo... melu kene wae mas www.kumpuljowo.blogspot.com ben duite tambah truss soale wes okeh sek melu ... gabung nggeh

arek elek kemenyek on 30 Oktober 2009 15.27 mengatakan...

@reno: lek masalah duit-diut arek elek mesthi budhal..:D

Ricky Skodsa on 29 Januari 2010 20.08 mengatakan...

lek aku paling mangan gedhang gorenge mbok sri, lek gak dike'i duwek karo emak, aku mudho karo nangis ndek tengah dhalan .. wkwk

Posting Komentar

komen'o po'o rek..

 

Blog'e Arek Elek Kemenyek Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Blogger Template Gallery Flower Image by Dapino