Kamis, 15 Oktober 2009

Tentang Arek Elek


Aku ngerti, akeh sing penasaran ambek aku. Wes, ndang disemak critoku ngisor iku..


Sakjok aku lair, aku nduwe beberapa kelebihan sing gak di nduweni ambek wong liyo. Siji, sirahku gede. Mbiyen bapakku sampek kuwatir, ojok-ojok aku kenek hidrosempalus, tapi untung ae ogak. Alhamdulillah. Nomer loro, aku keluwihan pipi. Bukan berarti pipiku kabehe limo utowo yo’opo, pipiku tetep loro. Kiwo tengen. Masalahae pipiku njuemblem. Koyok bakpao. Mbiyen pas aku duwe hape Motorolla C155 sing bentuke koyok Doremon kui, jare arek-arek iku cuocok ambek aku. Jarene ngene, “Yow is koyok ngunu iku awakmu. Lemu gak karuan.” Peh..jan kurang ajar arek-arek iku. Elek-elek ngene aku ngrejekeni yo.. Wes, cukup iku kelebihanku. Gak tak sebutno kabeh pancen. Wedi lek sing moco iri karo aku, terus aku diuber-uber, isok repot dewe aku engkok.


Aku iki, masyo elek-elek njembek’I, tapi asline aku puinter boso enggres sampek nggunakne konci enggres. Saking ae yo niat gak tak pamerne ndhek kene. Aku wedi lek kengrejekianku berkurang, gara-gara dadi wong sing pameran. Terus, masiyo aku iki elek-elek nggilani ngene, tapi aku nduwe kepinginan dadi bojone Asrap Sinckler sing ngganthenge pitung turunan iku. Masiyo de’e wis nikah ambek BECEK’EL(EK), aku dadi istri kedune yo gak popo, dadi asisten pribadine yo gak popo, dadi sembarange yo gak popo, sing penting isok cedhek mbendino ambek de’e iku ae aku wes seneng. Lha gara-garae si BECEK’EL(EK) tingkat ke-elek-ane luwih parah tekan aku, se..Mangkane de’e sing dipilih Asrap Sinkler. Wis, ancene pepatah, wong ngganteng iku bakal oleh wong elek pancen bener. Kok rupaku luwih elek titik ae tekan BECEK’EL(EK), pasti aku wis menikah jaya raya ambek Asrap Sinkler iku. Tapi terus aku menyimpulkan sesuatu, berarti engkok aku bakal oleh jodho sing tingkat kenggantengane sak crit nisore Asrap, soale tingkat ke-elek-an ku sak crit nisore BECEK’EL(EK). Masiyo gak ngganteng pitung turunan, tapi lak ngganteng a. Rejekine dadi wong elek pancen.

Wes cukup ngunu ae perkenalanku. Semakin akeh ke-elek-an sing tak bukak, semakin ngrejekeni aku engkok. Mesakne wong liyane sing sirik nang aku. Gak kumanan rejeki..:P

Wassalam.

~Arek Elek Kemenyek~

3 komentar:

Megan Fox on 16 Oktober 2009 17.55 mengatakan...

mbo yo di tamppilkan foto sek elek kuwi

arek elek kemenyek on 21 Oktober 2009 16.13 mengatakan...

tunggu kehadirannya..*arek elek kumat kemenyek'e*

Ricky Skodsa on 29 Januari 2010 19.50 mengatakan...

ngelek-ngelek'i wong elek ae kuwi iku! wkwkwkwk !!

Posting Komentar

komen'o po'o rek..

 

Blog'e Arek Elek Kemenyek Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Blogger Template Gallery Flower Image by Dapino